Hyaluronihappo? Tiesitkö tämän?

TIESITKÖ TÄMÄN HYALURONIHAPOSTA?

Erilaiset lämpötilanvaihtelut ulkona sekä sisätiloissa saavat aikaan epätasapainoa ihon kosteuspitoisuudelle.

Ja varsinkin syksyn ja talven saapuessa ilman kosteus muuttuu kuivemmaksi, jolloin iho alkaa kaivata entistä enemmän kosteutta. Myös kylmä ja kuiva ilma saattavat saada aikaan iholle ärsytystä. Hyaluronihappo on ihon kosteutuksessa tärkeässä roolissa. No miten sitten hyaluronihappo vaikuttaa iholla ja mitä sinun tulisi huomioida ihonhoitotuotteita valitessasi?

 

 

Hyaluronihappo

Hyaluronihappoa käytetään esteettisissä hoidoissa sekä kosmetiikassa ja sillä halutaan tuoda iholle

-Täyteläisyyttä halutuille alueille

-Vähentää hienojen ja syvien juonteiden näkyvyyttä

-Virkistää ihon ulkonäköä ja parantaa sen rakennetta

Hyaluronihappo on ihossamme luonnollisestikin esiintyvä kosteuttaja.

Hyaluronihappo ei nimestään huolimatta ole happo vaan sokerimolekyyli.

Hyaluronihappo sitoo kosteutta mikä auttaa pitämään ihon kosteutettuna.

Iho on näin ollen pehmeämpi, näyttää tasaisemmalta, täyteläisemmältä ja iho heijastaa kauniisti valoa. Kaikki nämä yhdessä luovat iholle nuorekkaamman ilmeen.

Lisäksi se lisää ihon kimmoisuutta sekä elastisuutta, jonka vuoksi varsinkin ikääntyvän ihonhoidossa tämä ihonhoidon supertuote on hyvin tärkeässä osassa päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Hyaluronihappo sopii käytettäväksi myös muiden ihoa hoitavien ainesosien kanssa, kuten retinolin, erilaisten vitamiinien ja muiden happojen kanssa. Poikkeuksena hapot, joiden pH on matala.

Hyaluronihappo voi sitoa itseensä 1000 kertaa oman painonsa verran vettä.

 

Hylauronihappo ihollamme eri ikäkausina

Syntymättömällä sikiöllä on paljon hyaluronihappoa, jonka määrä alkaa vähentymään pikkuhiljaa syntymän jälkeen.

noin 30 vuoden iässsä mm. ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta hyaluronihapon määrä alkaa vähenemään edelleen, erityisesti ihon pintakerroksessa. Tämä saa aikaan ihon kuivumisen ja hienojen juonteiden ilmaantumiseen.

40 vuoden iässä ihomme solutoiminta hidastuu, ja hyaluronihapon määrä ja laatu heikkenevät edelleen sekä ihon pintakerroksissa että syvemmällä ihossa. Iho alkaa ohenemaan ja ihon kimmoisuus vähenee erityisesti poskien ja leuan alueella sekä juonteiden näkyvyys lisääntyy iholla.

50 vuoden iässsä  hormonaalinen ikääntyminen ja vaihdevuodet vähentävät entisestään hyaluronihapon tuotantoa ja solujen vesipitoisuutta ihossamme, mikä johtaa volyymin vähenemiseen ja yhä syvempiin juonteisiin.

Jotta me voimme ylläpitää ihomme kimmoisuutta ja elastisuutta on ihon kosteustasapainoa  täydennettävä päivittäin hyaluronihappoa sisältävillä ihonhoitotuotteilla.

 

 

Kun valitset itsellesi ihonhoitoon hyaluronihappoa sisältävää kasvovoidetta tai seerumia, niin mihin tuotteessa kannattaa kiinnittää huomiota?

Se, että purkin kyljessä lukee ”sisältää hyaluronihappoa” ei kerro vielä välttämättä mitään ihonhoitotuotteen tehosta.

Yksi yleisimmästä haasteista hyaluronihapon käytössä kosmetiikassa liittyy sen kykyyn imeytyä halutulle syvyydelle ihossa.

Näin ollen kosmetiikkatuotteita kehitetään jatkuvasti, jotta erilaiset ihoa hoitavat raaka-aineet saadaan toimimaan iholla toivotulla tavalla.

Hyaluronihappoja on mm. eri molekyylikokoisia/painoisia, jolloin ne pystyvät imeytymään iholla eri kerroksiin ja näin ollen ihoa kosteuttava teho paranee.

Pienempi molekyylipaino imeytyy syvemmälle ihossa, kun taas korkean molekyylipainon omaava jää kosteuttamaan ihon pintaa ja antaa pitkäkestoisen kosteutuksen iholle.

Myös erilaiset hyaluronihappoa stimuloivat ainesosat ovat tärkeässä osassa kosmetiikassa.

Mikäli haluat parhaimman tehon ihon kosteutuksessa, niin valitse ihonhoitotuote, joka sisältää mm. eri molekyylipainoisia hyaluronihappoja sekä vitamiineja.

 

 

Miten me voimme vastata ihosi kosteuttamiseen?

 

Me kosmetologit täällä STUDIO BG:llä voimme tarjota sinulle ammattikosmetiikan laadukkaimpia ihonhoitotuotteita sekä hoitoja.

Diego dalla Palma professional ihonhoitosarjan uusi HA HERO syväkosteuttava kasvohoito antaa ihollesi pitkäkestoista kosteutta, jota voit jatkaa tehokkaalla kotihoidolla meidän kosmetologien antamien kotihoito-ohjeiden sekä juuri sinun ihollesi sopivien ihonhoitotuotteiden parissa.

HA HERO ihonhoitotuoteet sisältävät mm. neljää eri molekyylikokoista sekä ristiinlinkitettyä hyaluronihappoa. Hyaluronihapon esiastetta, joka stimuloi hyaluronihapon tuotantoa sekä runsaasti ihoa hoitavia vitamiineja.

Erikoiskosmetologi (EAT)

Minna

 

https://www.studiobg.fi/ajanvaraus/